باستانشناسان معتقدند، کاربري آسان اين پهباد که استفاده از آن را براي محققان بدون حضور تکنسين يا کارشناس پروازي ويژه ميسر ساخته باعث شده تا محققان به راحتي بتوانند از اين پرنده بيسرنشين در مناطقي که قابليت پوشش تصوير را داشته باشد، بهره ببرند. براين اساس امريکاييها از مدتي پيش تلاش براي يافتن شهر طلا در ويرانههاي پرو را آغاز کردهاند.
در اين پهباد که «وسيله بيسرنشين نيمه خودکار (SUVAe)» نام دارد پس از اتمام تصويربرداري، تمام تصاوير ذخيره شده و در يک صفحه بزرگ کنار يکديگر قرار ميگيرد. سيستم نرمافزاري پيشرفته در اين پرنده اطلاعاتي همچون سرعت باد، زاويه خورشيد و جزييات مربوط به تصوير برداري را در اختيار نرم افزار قرار ميدهد تا عکسهاي پاياني از کيفيت بالاي برخوردار باشند.
محققان اميدوارند آنچه در انتها به دست ميآورند، جزييات و ناگفتههاي تازهاي از شهر طلا باشد.
به گزارش ميراث آريا، برخي باستانشناسان شهر طلا را همان «چوکيکيرائو» ميدانند که در سال 1800 توسط يک فرانسوي کشف شد. شهري که در قرن 15 ميلادي بنا شده و سالها تحت سلطه فرمانروايي اينکا بوده است.
گفتني است، اين پهباد در مدت زماني کوتاه تصاوير به دست آمده را به نقشهاي 3 بعدي از منطقه مورد نظر تبديل ميکند و ازاينرو باستانشناسان اميدوارند نقشه به دست آمده آنها را در کشف يافتههاي جديدي از شهر طلا ياري رساند.
/109
انتهای پیام/